Counter-Strike 1.6 TeroEvolution 2024

Counter-Strike 1.6 Tero Evolution este un razboi intre echipa tero si echipa ct. Acest client de joc vine cu mdificari pe partea de desing, skins, sunete si altele. Counter-Strike 1.6 Tero-Evolution este construit cu un superb desing și o grafica HD.

Pe lînga un desing superb acest client beneficiază și de protecție client care vă apară in permanență de cmd-uri, autoconnect, gamemenu, trackerUI.dll si alte hack-uri care nu sunt enumerate aici. Fiind un cs destul de modern CS-TERO EVOLUTION este functional si pe pc-urile mai slabe, și este compatibil cu orice sustem de operare.

Counter-Strike 1.6 Tero Evolution este un client creat 2024 și nu il vei mai gasi nicaeri inafara de site-ul nostru. Mai jos veți observa cateva capturi de ecran din joc. Dacă va placut această versiune nu uita sa ne lași un comment cu parerea ta.

Important!!! Este posibil să primiți un avertisment de la Microsoft SmartScreen la lansarea instalării!!! . Cu toate acestea, acest avertisment este fals pozitiv și va dispărea odată ce configurația noastră este semnată!!! . Important!!! Nu puteți deschide programul de instalare? Soluția aici:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *