Counter-Strike 1.6 Pentru Fete 2024

Bine ai venit pe pagina de descărcare CS16 creat pentru fete 2024. Acest client de cs vine cu un desing nou, bine pus la punct si culori foarte frumoase de roz combinate cu negru. Counter-Strike 1.6 Pentru fete conține skinuri de fete, sunete, arme noi și este foarte apreciat. Pentru un plus de acțiune acest client este recomandat pe servere de WAR, CLASSIC, si RESPAWN, dar se poate juca pe orice mod doriți voi.

Counter-Strike 1.6 pentru fete conține si o protecție foarte puternică, stabilă și vă protejează in permanență de fisiere rele cum ar fi cmd, autoconnect, gamemenu, trackerUI, sau altele care nu sunt enumerate aici.

Mai jos veți gasi link-urile de descărcare, cat și cateva capturi de ecran din joc. Counter-Strike 1.6 Pentru Fete este creat special pentru fete, si este functional pe orice sistem de operare incepand de la windows xp și pina la windows 11. Dacă va placut acest client nu uita sa ne spui in comentarii.

Important!!! Este posibil să primiți un avertisment de la Microsoft SmartScreen la lansarea instalării!!! . Cu toate acestea, acest avertisment este fals pozitiv și va dispărea odată ce configurația noastră este semnată!!! . Important!!! Nu puteți deschide programul de instalare? Soluția aici:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *