Counter-Strike 1.6 CARBON 2024

Bine ai venit pe pagina de download Counter-Strike 1.6 Carbon 2024. CSMANIA.RO vă pune la dispoziție acum cele mai noi cliente de CS16. Counter-Strike 1.6 Carbon vine cu cele mai noi actualizări pentru voi, iar odată cu acest kit veți avea parte de o experiență de neuitat.

Counter-Strike 1.6 CARBON 2024 pe langă un desing frumos conține si actualizări de securitate, așa că nu veți mai avea probleme cu cmd, autoconnect, trackerUI, gamemenu sau altele care vor să strice buna funcționare a clientului de joc. Counter-Strike 1.6 carbon contine o grafica HD , modificare pe partea de desing, actualizări pentru un fps mare și lag mic.

Mai jos o sa vă lăsăm cateva poze cu acest client pentru a vă da seama despre ce este vorba. Counter-Strike 1.6 Carbon 2024 este funcțional pe orice sistem de operare si vă oferă un joc foarte placut si stabil. Dacă va placut acest client nu uita sa lasi un comment mai jos.

Important!!! Este posibil să primiți un avertisment de la Microsoft SmartScreen la lansarea instalării!!! . Cu toate acestea, acest avertisment este fals pozitiv și va dispărea odată ce configurația noastră este semnată!!! . Important!!! Nu puteți deschide programul de instalare? Soluția aici:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *