Counter-Strike 1.6 GO 2024

Bine ai venit pe pagina de descărcare Counter-Strike 1.6 Globall Offensive. Această versiune de Counter-Strike 1.6 este creată special pentu cei care nu au un pc așa de puternic pentru a juca csgo, sau cei care nu au steam. Versiunea CS16 GO de pe site-ul nostru vă oferă posibilitatea de a juca exact acel joc identic ca de pe steam.

Counter-Strike 1.6 GO conține sunete, modele, skin-uri, harți, resurse identice cu cele din csgo de pe steam fiind un client nou modificat de noi. La descărcarea și lansarea jocului vei fi intampinat de o superbă grafică HD, arme superbe exact ca in csgo de pe steam, si altele. Pe langă aceste lucruri enumerate mai sus csgo conține și securitate impotriva cmd, autoconnect, gamemenu, sau altele.

Counter-Strike 1.6 Go-Edition de pe site-ul nostru este perfect pentu a juca orice mod de server. Mai jos vă vom lasa cateva capturi de ecran din joc pentru a vă putea face o imagine mai bună. Dacă va placut Conter-Strike 1.6 Go-Editia 2024 nu uita să ne spui in comentari, pentru a ne incuraja să venim cu idei noi.

Important!!! Este posibil să primiți un avertisment de la Microsoft SmartScreen la lansarea instalării!!! . Cu toate acestea, acest avertisment este fals pozitiv și va dispărea odată ce configurația noastră este semnată!!! . Important!!! Nu puteți deschide programul de instalare? Soluția aici:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *