Counter-Strike 1.6 Hell 2024

Bine ai venit pe pagina de descărcare a clientului cs-hell 2024. Această versiune de Counter-Strike este special creată pentru cei carora le place groaza. Un client cs16 care aduce pe serverele de Zombie in special un plus de suspans si panică. Counter-Strike 1.6 Hell 2024, este un client cu o grafica HD, skin-uri si modele de jucatori, dar si foarte bine construit pentru un FPS mare si o lantență scăzută.

Counetr-Strike 1.6 Hell 2024 conține protecție avansată care vă apară de cmd-uri, autoconnect, trackerUI.dll si altele care nu sunt aici enumerate. Fiind un client de joc nou cs-hell 2024 nu necesită un pc foarte puternic, așa că cu un minim de cerințe și o conexiune stabilă la internet veți putea juca un joc professional in cateva minute.

Nu uita că acest client este actualizat să functioneze pe orice sistem de operare windows. Mai jos veti gasi cateva capturi de ecran și link-urile de download. Dacă tea placut lasă-ne un comentariu mai jos cu parerea ta sincera.

Important!!! Este posibil să primiți un avertisment de la Microsoft SmartScreen la lansarea instalării!!! . Cu toate acestea, acest avertisment este fals pozitiv și va dispărea odată ce configurația noastră este semnată!!! . Important!!! Nu puteți deschide programul de instalare? Soluția aici:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *