Counter-Strike 1.6 Original

Counter-Strike 1.6 Original este identic cu cel original de pe steam și are exact aceleași modele, sunete, și grafică ca pe jocul original de pe steam. Counter-Strike Original este cea mai căutată versiune de cs16 de la începutul anilor 2000 și pina în prezent fiind funcțională pe orice PC cu minim de cerințe.

Counter-Strike 1.6 Original de pe site-ul nostru vă oferă protecție, așa că nu veți mai avea probleme cu cmd, autoconnect, trackerUI, gamemenu sau altele care vor sa vă strice clientul de joc. Counter-Strike 1.6 Original vine cu o superba grafică HD, sunete și modele originale.

Mai jos vă vom lăsa cateva capturi de ecran din jocul Counter-Strike 1.6 original pentru a vă da seama mai bine despre ce este vorba. CsMania.Ro recomandă acest kit celor care au un pc mai slab, cu minim de cerințe cs-original va funcționa pe 512 rami si 32MB placa video fara probleme. Vă dorim joc placut și spor la cat mai multe fraguri!

Important!!! Este posibil să primiți un avertisment de la Microsoft SmartScreen la lansarea instalării!!! . Cu toate acestea, acest avertisment este fals pozitiv și va dispărea odată ce configurația noastră este semnată!!! . Important!!! Nu puteți deschide programul de instalare? Soluția aici:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *