Counter-Strike 1.6 CsMania V1

Counter-Strike 1.6 CsMania V1 , vine cu multe modificari pe partea de desing și stabilitate cat și securitate, acest client va oferă un joc foarte avansat, puternic și sigur. Counter-Strike 1.6 CsMania V1 conține un superb desing intre albastru si negru cu un fundal cu aspect de război.

Nu numai pe partea de desing, dar și pe partea de securitate Counter-Strike 1.6 CsMania V1 vă oferă securitate in joc impotriva serverelor ce vor sa vă facă rau cum ar fi cmd-uri, autoconnect, gamemenu sau altele care vor să vă strice jocul.

Mai jos vă vom lăsa cateva capturi de ecran din joc. Counter-Strike 1.6 CsMania nu necesită un pc foarte puternic deoarece nu este un consumator foarte mic de resurse, este functional pe orice sistem de operare, iar datorită protecției active vei avea mereu parte de un joc sigur si stabil, cat si o listă de servere curată si mereu actualizată de noi.

Important!!! Este posibil să primiți un avertisment de la Microsoft SmartScreen la lansarea instalării!!! . Cu toate acestea, acest avertisment este fals pozitiv și va dispărea odată ce configurația noastră este semnată!!! . Important!!! Nu puteți deschide programul de instalare? Soluția aici:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *